≡ Menu

Zamenjava dopolnilnega zavarovanja – bon 25€

Če želite zamenjati zavarovalnico za dopolnilno zavarovanje, vam lahko pri tem pomagamo, prav tako pa vas bomo za to nagradili.

Pru zamenjavi vam pomagamo tako, da imate vi kar najmanj dela, dopolnilno zavarovanje pa je sklenjeno cel čas, tako da lahko kadarkoli obiščete zdravnika, če je to potrebno.

Ob prehodu iz druge zdravstvene zavarovalnice boste prejeli tudi bon za 25€ za Spar, ki ga lahko uporabite za nakup česarkoli v omenjeni trgovini.

Kako zamenjati dopolnilno zavarovanje?

Za začetek zamenjave dopolnilnega zavarovanja nas pokličite na naš telefon 040 564 462 ali izpolnite kontaktni obrazec na desni strani, da vas kontaktiramo mi.

Pri tem vam bomo predstavili kako bomo za vas uredili zamenjavo dopolnilnega zavarovanja, tako da boste imeli tistega z najnižjo premijo in druge ugodnosti, do katerih ste upravičeni.

Akcija velja do preklica, tako da nas kontaktirajte čim prej, da lahko izkoristite ugodnosti v celoti, s tem pa pridobite tudi najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kar je dovolj dober razlog za zamenjavo.